Difference between revisions of "Visit Rec"

From Whitespace (Hackerspace Gent)
Jump to: navigation, search
(Original email from Bram to List)
 
Line 10: Line 10:
 
|Country=Belgium
 
|Country=Belgium
 
}}
 
}}
== Original email from Bram to List ==
+
UwWPQj  <a href="http://vieqycfrmeqa.com/">vieqycfrmeqa</a>, [url=http://onhvnqbsyidv.com/]onhvnqbsyidv[/url], [link=http://pttrdwuqtick.com/]pttrdwuqtick[/link], http://zvsupbyrtdku.com/
 
+
'''The Good!'''
+
 
+
* Het rec is "net" verhuisd naar home vermeylen (Stalhof 6), en ze hebben daar een zeer mooie ruimte. Ruimtes eerder. Audio/video montage studio's, urgent radio-cel, bureaus, etc etc. Sven is zeer geïnteresseerd in een eventuele samenwerking, hij vindt het idee van een bende creatievelingen die komen in de zetel zitten en dingen doen met elektriek wel aantrekkelijk. :-)
+
 
+
* Plaats is er genoeg. We spraken over de grootste ruimte (dat is natuurlijk gedeeld met de mensen van urgent), en een afzonderlijke, kleine ruimte (2m x 3m) die wij kunnen bezetten voor stockage/kasten/rekken of -bvb- electronica-shop. In de gedeelde ruimte staan er meerdere grote lege tafels, 3 lange tafels met bergen pcs, 2 sofas, een drank-automaat, ... gezellig sfeertje.
+
 
+
* Om binnen te mogen in de home heb je een magnetische pas nodig, die pas kost geld (om en bij de 10€), en die kan je enkel krijgen als je lib bent van -bvb- de VZW Rec. Maar: Sven zag daar geen problemen in! Het additionele voordeel is dat bij inschrijving in die vzw er ook nog eens een verzekering bij komt (om en bij de 7€). Dit zou willen zeggen dat als we met een "inschrijvings-fee" kunnen werken van plusminus 20 euro dit genoeg is om de pas en de verzekering te hebben.
+
 
+
* Niet onbelangrijk, na de "pas en verzekering" is het gebruik van de ruimte(s) gratis.
+
 
+
* Urgent is elke dag sowieso open tot 1u30, maar niets houdt de houder van een pasje tegen om langer te blijven. Sven zei: "after 1.30 you're on your own". Wat natuurlijk mooi meegenomen is, zeker voor een gebouw van de UGent.
+
 
+
* Netwerk is er natuurlijk (belnet ahoy!), wat zou kunnen is dat we onze eigen router meenemen en zij geven ons een IP-tje, met de router doen we wat we willen. I.e. geen universiteits-mentaliteit in het REC. Plugin in and have fun. Het zal wel enkel 80 en 22 zijn (en weinig meer), maar dat is begrijpelijk.
+
 
+
* Sven wist ook -natuurlijk- te zeggen dat als er interessante dingen gecreëerd worden in hackerspace dat die dan natuurlijk onmiddellijk een "uithangbord" kunnen krijgen op urgent zelf of in 1 van de publicaties van het REC.
+
 
+
 
+
'''The "bad"?'''
+
 
+
* Sven zei dat hij dit allemaal zeer interessant vond, maar hij heeft een beetje het "what's in it for us" gevoel. Daar hij hackerspace ziet als een mooie poel van mensen die veel over technologie weten zou het voor hem (REC/Urgent) super zijn als hij een beetje op onze steun kan rekenen als er iets kappot vliegt, of als er eens iets aan een server moet gedaan worden, ... Er zijn een hele hoop vrijwilligers die samenwerken met Urgent/REC, maar hoe meer hoe beter. Ook sprak hij over content. Rec en Urgent zijn steeds op zoek naar meer content voor hun multimedia platforms, mss zouden wij daar iets voor kunnen betekenen. Ik weet dat dit zeer gevoelig ligt, maar misschien kunnen we "gratis ruimte" verzoenen met "beetje helpen"?
+
 
+
 
+
'''The Ugly :-)'''
+
 
+
* Wij moeten iemand aanstellen als "enig aanspreekpunt" hackerspace zodat REC weet met wie ze moeten babbelen over dingen. Dat ZOU ik kunnen zijn, dat kan Hans zijn, dan kan gelijk wie zijn, maar het moet wel dezelfde persoon zijn!
+

Latest revision as of 20:16, 10 February 2010

Note: this article is about a passed event.

Visit Rec
WhitespaceLogo.gif
From 2010/02/04 20:00:00 to 2010/02/04 21:00:00
Attendees (2):
Frederik Van Oers, Hans
Where:
REC Stalhof 6, Gent, Belgium
Loading map...

Costs 0

Cornify

«Visit another possible space for HSG. Radiocenter Ghent»

"Unknown" is not in the list of possible values (Meeting, Workshop, Talk, Slacking, Conference, Hacking) for this property.

UwWPQj <a href="http://vieqycfrmeqa.com/">vieqycfrmeqa</a>, [url=http://onhvnqbsyidv.com/]onhvnqbsyidv[/url], [link=http://pttrdwuqtick.com/]pttrdwuqtick[/link], http://zvsupbyrtdku.com/

Historical data can not be displayed in a Factbox