Newline2012/Schedule

From Whitespace (Hackerspace Gent)
< Newline2012
Revision as of 18:59, 5 March 2012 by Andete (Talk | contribs)

Jump to: navigation, search

This is a highly preliminary schedule for Newline 2012. Check back often because it is subject to change!

Friday

  • 19:00 Space open for the public
  • Arcade competition
  • a good time, all the time

Saturday

Talks

(To keep better track of the changes, please login if you edit this page)

Block Time Talk Presenter Length
14:30 - 15:30
14:30 Welcome talk + Start of hacker challenge ... + Abe 30 mins
15:00 Kicking vmware's ass Bert Desmet 30 mins
16:00 - 18:00
16:00 Mediawiki something Jeroen De Dauw 15 mins
16:15 Google summer of Code Jeroen De Dauw 15 mins
16:30  ???  ??? 30 mins
17:00 3D printing and openSCAD Joost 30 mins
16:30  ???  ??? 30 mins
17:30  ??? Koenraad 30 mins
19:00 - 21:00
19:00  ??? Cedric or someone invited by him 30 mins
19:30 Minemu: protecting buggy programs from memory corruption attacks Erik Bosman (brainsmoke) 45 mins
19:35  ???  ??? 20 mins
20:15  ???  ??? 45 mins
20:30 Hacker challenge conclusion Abe 30 mins

Workshops

Block Workshop Presenter
16:00 - 17:30
Reflow soldering Johannes
19:00 - 21:00
 ???  ???
21:00 - 22:00
 ???  ???

Afterwards

  • parteeeee!