Difference between revisions of "Newline2012/Schedule"

From Whitespace (Hackerspace Gent)
Jump to: navigation, search
(Talks)
(add my talk ~Joost)
Line 61: Line 61:
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
 
| 17:00
 
| 17:00
| ???
+
| 3D solid object modelling with OpenSCAD: an introduction
| ???
+
| [[Joost]]
 
| 30 mins
 
| 30 mins
 
|-
 
|-

Revision as of 08:33, 9 December 2011

This is the preliminary schedule for Newline 2012. Check back often because it is subject to change!

Friday

  • 19:00 Space open for the public
  • ...
  • a good time, all the time

Saturday

Talks

(To keep better track of the changes, please login if you edit this page)

Block Time Talk Presenter Length
13:30 - 15:30
13:30 Welcome talk 10 mins
13:45  ??? Bert Desmet 15 mins
14:05  ???  ??? 30 mins
14:45  ???  ??? 45 mins
16:00 - 18:00
16:00  ???  ??? 30 mins
16:30  ???  ??? 30 mins
17:00 3D solid object modelling with OpenSCAD: an introduction Joost 30 mins
17:30  ??? Koenraad 30 mins
19:00 - 21:00
19:00  ???  ??? 30 mins
19:10  ???  ??? 15 mins
19:35  ???  ??? 20 mins
20:15  ???  ??? 45 mins
21:30 - 22:30
21:30  ???  ??? 20 mins
22:00  ???  ??? 30 mins

Workshops

Schedule has been shifted by half an hour!

Block Workshop Presenter
13:30 - 15:30
 ???  ???
16:00 - 17:30
 ???  ???
19:00 - 21:00
 ???  ???
21:00 - 22:00
 ???  ???

Afterwards

  • parteeeee!