Difference between revisions of "Newline2012/Schedule"

From Whitespace (Hackerspace Gent)
Jump to: navigation, search
m (Talks)
(Talks)
Line 50: Line 50:
 
|-
 
|-
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
| 15:15
+
| 16:00
 
| [[/openSCAD|3D printing and openSCAD]]
 
| [[/openSCAD|3D printing and openSCAD]]
 
| [[Joost]]
 
| [[Joost]]
Line 56: Line 56:
 
|-
 
|-
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
| 15:45
+
| 16:45
 
| Making things with code
 
| Making things with code
 
| Corneel Cannaerts, Jan Vantomme
 
| Corneel Cannaerts, Jan Vantomme
Line 64: Line 64:
 
|-
 
|-
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
| 17:30
+
| 18:00
 
| Communication between Android phones and Arduinos
 
| Communication between Android phones and Arduinos
 
| [[Joren]]
 
| [[Joren]]
Line 70: Line 70:
 
|-
 
|-
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
| 18:00
+
| 18:45
 
| Store you some structure - an introduction to redis
 
| Store you some structure - an introduction to redis
 
| [[fs111]]
 
| [[fs111]]
Line 76: Line 76:
 
|-
 
|-
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
| 18:30
+
| 19:30
 
| Afterthoughts on the economic paradigm of infinte growth and its funny numeric effects
 
| Afterthoughts on the economic paradigm of infinte growth and its funny numeric effects
 
| [[Cedric]]
 
| [[Cedric]]
Line 82: Line 82:
 
|-
 
|-
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
| 19:00
+
| 20:00
 
| [[/Collaboration on structured data|Collaboration on structured data]]
 
| [[/Collaboration on structured data|Collaboration on structured data]]
 
| [[Jeroen De Dauw]]
 
| [[Jeroen De Dauw]]
Line 90: Line 90:
 
|-
 
|-
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
| 20:30
+
| 20:45
 
| I'm going to steal your data
 
| I'm going to steal your data
 
| [[Biertie]]
 
| [[Biertie]]
Line 96: Line 96:
 
|-
 
|-
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
| 21:00
+
| 21:30
 
| [[/Minemu|Minemu: protecting buggy programs from memory corruption attacks]]
 
| [[/Minemu|Minemu: protecting buggy programs from memory corruption attacks]]
 
| brainsmoke
 
| brainsmoke
Line 102: Line 102:
 
|-
 
|-
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
| 21:45
+
| 22:30
 
| [[/Hack Challenge|End of hacker challenge]]
 
| [[/Hack Challenge|End of hacker challenge]]
 
| [[abe]]
 
| [[abe]]

Revision as of 16:10, 31 March 2012

This is the schedule for Newline 2012.

Friday

  • 19:00 Space open for the public
  • 20:00 ctf-be startup meeting (ptr_)
  • Arcade competition
  • a good time, all the time

Saturday

Talks

(To keep better track of the changes, please login if you edit this page)
The schedule is also available in pdf.

Block Time Talk Presenter Length
13:30 - 15:00
13:30 Welcome talk Koen 10 mins
13:40 Start of hacker challenge abe 5 mins
13:45 The universe is a collection of facts and dimensions Cedric 30 mins
14:15 Electronics design workflow: From idea to production runs Koenraad 45 mins
15:15 - 16:30
16:00 3D printing and openSCAD Joost 30 mins
16:45 Making things with code Corneel Cannaerts, Jan Vantomme 45 mins
17:30 - 19:30
18:00 Communication between Android phones and Arduinos Joren 30 mins
18:45 Store you some structure - an introduction to redis fs111 30 mins
19:30 Afterthoughts on the economic paradigm of infinte growth and its funny numeric effects Cedric 30 mins
20:00 Collaboration on structured data Jeroen De Dauw 30 mins
20:30 - 21:00
20:45 I'm going to steal your data Biertie 30 mins
21:30 Minemu: protecting buggy programs from memory corruption attacks brainsmoke 45 mins
22:30 End of hacker challenge abe 30 mins

Workshops

Block Workshop Presenter
15:15 - 16:45
Reflow soldering workshop 2 Johannes
17:30 - 19:30
Wireless België Hans
20:30 - 21:30
The universe is a collection of facts and dimensions Cedric

Afterwards

  • parteeeee!