Difference between revisions of "Newline2012/Schedule"

From Whitespace (Hackerspace Gent)
Jump to: navigation, search
(Workshops)
(Workshops)
Line 129: Line 129:
 
|-
 
|-
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
 
| style="border-style: none; background-color: white;" |  
| The universe is a collection of facts
+
| The universe is a collection of facts and dimensions
and dimensions| [[Cedric]]
+
| [[Cedric]]
 
|}
 
|}
  

Revision as of 19:36, 14 March 2012

This is a highly preliminary schedule for Newline 2012. Check back often because it is subject to change!

Friday

  • 19:00 Space open for the public
  • Arcade competition
  • a good time, all the time

Saturday

Talks

(To keep better track of the changes, please login if you edit this page)

Block Time Talk Presenter Length
13:30 - 15:00
13:30 Welcome talk Koen 10 mins
13:40 Start of hacker challenge Abe 5 mins
13:45 The universe is a collection of facts and dimensions Cedric 30 mins
14:15 Electronics design workflow: From idea to production runs Koenraad 45 mins
15:15 - 16:30
15:15 3D printing and openSCAD Joost 30 mins
15:45 Making things with code Corneel Cannaerts, Jan Vantomme 45 mins
17:30 - 19:30
17:30 Communication between Android phones and Arduinos Joren 30 mins
18:00 Store you some structure - an introduction to redis fs111 30 mins
18:30 Afterthoughts on the economic paradigm of infinte growth and its funny numeric effects Cedric 30 mins
19:00 Semantic MediaWiki Jeroen De Dauw 30 mins
20:30 - 21:00
20:30 I'm going to steal your data Biertie 30 mins
21:00 Minemu: protecting buggy programs from memory corruption attacks brainsmoke 45 mins
21:45 Start of hacker challenge Abe 30 mins

Workshops

Block Workshop Presenter
15:15 - 16:45
Reflow soldering Johannes
17:30 - 19:30
Wireless België Hans
20:30 - 21:30
The universe is a collection of facts and dimensions Cedric

Afterwards

  • parteeeee!