Newline2011/Schedule

From Whitespace (Hackerspace Gent)
< Newline2011
Revision as of 00:52, 15 March 2011 by Hlabs (Talk | contribs)

Jump to: navigation, search

This is the preliminary schedule for Newline. Check back often because it is subject to change!

Friday

  • 19:00 Space open for the public
  • 21:00 The Jahresrückblick by HansHansHans and fs111
  • 23:00 "Achievements unlocked" by sandb and tazo
  • a good time, all the time

Saturday

Talks

(To keep better track of the changes, please login if you edit this page)

Block Time Talk Presenter Length
13:00 - 15:00
13:00 Welcome talk 10 mins
13:15 How to gain karma Bert Desmet 15 mins
13:35 Moar onions! An introduction to TOR fs111 30 mins
14:15 Mesh networks: Will route your traffic for beer ptr_here 45 mins
15:30 - 17:30
15:30 Bringing logic to a gym Björn Vandenheede 30 mins
16:00 Defending net freedom and neutrality (Nurpa) Daniel "koolfy" Faucon 30 mins
16:30 CoGeo, an Open Source Framework for community based geo tagging. Maarten Cammaert & Kurt Stockmann 30 mins
17:00 Curing the Wart: Power over Ethernet Koenraad 30 mins
18:30 - 20:30
18:30 Audio processing Joren 30 mins
18:40 The internet is dead, long live the internet gmc 15 mins
19:05 Google Summer of Code 2011 Jeroen De Dauw 20 mins
19:45 Dockstar, state of the hack hlabs 45 mins
21:00 - 22:00
21:00 Kinect: depth data for the people Bert Balcaen 20 mins
21:30 Hacking Design Jan Vantomme 30 mins

Workshops

Block Workshop Presenter
13:00 - 15:00
Creating an app based on public transport information in less than 9000 seconds Pieter Colpaert
15:30 - 17:00
Moar Onions!‎ - Let's connect to TOR! Hands on session for everyone interested fs111
18:30 - 20:30
Reverse engineering USB protocols Bert Vermeulen
21:00 - 22:00
Connecting to DN42 Jaroslov


Afterwards

  • parteeeee!