Difference between revisions of "Newline2011/Schedule"

From Whitespace (Hackerspace Gent)
Jump to: navigation, search
(Saturday)
m (Talks)
Line 11: Line 11:
 
=== Talks ===
 
=== Talks ===
  
'''Schedule has been shifted by half an hour!'''
+
'''Schedule has been shifted by half an hour!''' (The below table has been updated to match this shift)
  
 
''(To keep better track of the changes, please login if you edit this page)''
 
''(To keep better track of the changes, please login if you edit this page)''

Revision as of 14:17, 26 March 2011

This is the preliminary schedule for Newline. Check back often because it is subject to change!

Friday

  • 19:00 Space open for the public
  • 21:00 The Jahresrückblick by HansHansHans and fs111
  • a good time, all the time

Saturday

Talks

Schedule has been shifted by half an hour! (The below table has been updated to match this shift)

(To keep better track of the changes, please login if you edit this page)

Block Time Talk Presenter Length
14:00 - 16:00
14:00 Welcome talk 10 mins
14:15 How to gain karma Bert Desmet 15 mins
14:35 Moar onions! An introduction to Tor fs111 30 mins
15:15 Mesh networks: Will route your traffic for beer ptr_here 45 mins
16:30 - 18:30
16:30 Bringing logic to a gym Björn Vandenheede 30 mins
17:00 Defending net freedom and neutrality (Nurpa) Daniel "koolfy" Faucon 30 mins
17:30 CoGeo, an Open Source Framework for community based geo tagging. Maarten Cammaert & Kurt Stockmann 30 mins
18:00 Curing the Wart: Power over Ethernet Koenraad 30 mins
19:30 - 21:30
19:30 Audio processing Joren 30 mins
19:40 The internet is dead, long live the internet gmc 15 mins
20:05 Google Summer of Code 2011 Jeroen De Dauw 20 mins
20:45 Dockstar, state of the hack hlabs 45 mins
22:00 - 23:00
22:00 Kinect: depth data for the people Bert Balcaen 20 mins
22:30 Hacking Design Jan Vantomme 30 mins

Workshops

Schedule has been shifted by half an hour!

Block Workshop Presenter
14:00 - 16:00
Creating an app based on public transport information in less than 9000 seconds Pieter Colpaert
16:30 - 18:00
Moar Onions!‎ - Let's connect to Tor! Hands on session for everyone interested fs111
19:30 - 21:30
Reverse engineering USB protocols Bert Vermeulen
21:30 - 22:30
Connecting to DN42 Jaroslov

Afterwards

  • parteeeee!